Upload: Vision Your Voice met een foto

Bent u een inwoner van Beverwijk, Ijmuiden, Wijk aan Zee of Velsen en bent u 18 jaar of ouder? Vertel ons dan uw verhaal met een foto uit uw woonomgeving: Hoe ziet u, te midden van de vervuiling, de toekomst van uw stad?

Uw foto(s) en verhaal worden onderdeel van de galerij op de website. Deze website wordt zo een visueel archief waarin visies van een (duurzame) stedelijke toekomst in deze regio worden verzameld en onderzocht. We willen ook graag een tentoonstelling opzetten waarin een selectie van de inzendingen wordt gepresenteerd.

Hoe kunt u uw stem laten horen en uw toekomstbeeld delen?

  1. Maak een foto van iets waar u aandacht voor wil vragen met betrekking tot uw dagelijks leven en de manier waarop u de toekomst van uw stad voorziet. De kwaliteit van de foto is niet belangrijk, deze mag gemaakt worden door telefoon, camera of ander apparaat.
  2. We zijn ook geïnteresseerd in uw verhaal. Upload de foto(s) en vul het formulier in waarin wij wat basisinformatie vragen over de gemaakte foto(s). U hoeft uw echte naam of identiteit niet te delen (we vinden het belangrijk om uw privacy te beschermen!).
home-header02

Vul dan het formulier in

Opmerking: als u meer dan één (1) foto wilt uploaden, vul dan dit formulier voor elke foto afzonderlijk in.

    Ik ben een inwoner van Beverwijk, Ijmuiden, Wijk aan Zee of de gemeente Velsen

    Ik ben ouder dan 18 jaar